Rekkverk

Strekkmetall AS er en totalleverandør av miljøvennlig strekkmetall som er et foretrukket valg til blant annet rekkverk. 

Skal du bygge rekkverk hjemme eller på arbeidsplassen? Vi har Norges største produktsortiment av strekkmetall til arkitektur og industri. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Hvorfor bruke strekkmetall til rekkverk?

Skal du sette opp rekkverk på en trapp, terrasse eller andre værutsatte uteområder, kan strekkmetall være det rette valget for deg. Fordelen med våre produkter er at de er miljøvennlige og slitesterke, samt krever minimalt med vedlikehold. 

I tillegg kan du få ulike mønstre i metallet, noe som bidrar til en spennende arkitektur og et pent ytre. Alle plater kommer i RAL-farger, slik at du kan skape akkurat det estetiske uttrykket du er ute etter.

Funksjonelle og vakre produkter 

Produktene vi leverer har et tiltalende utseende- men kanskje enda viktigere – en fantastisk funksjonalitet. Strekkmetall har vært førstevalget når det kommer til gjerder og rekkverk i ulike sektorer i mange år. Kundene våre representerer derfor et bredt spekter, og vi har levert produkter til både privat og offentlig sektor, og til borettslag og private hjem. 

I vårt brede sortiment finner du produkter som egner seg til de fleste bruksområder. Vi har blant annet strekkmetallpaneler fra produsentene PROTECH og STILTECH. Begge er enkle å tilpasse, samt enkle å feste. 

Vi er sikre på at du vil finne den beste løsningen for ditt prosjekt i vårt brede sortiment. Her finner du både enkle ark med strekkmetall og pre-innrammede og premalte paneler. 

Les mer: Gjerder

Miljøvennlige produkter

Alle våre produkter går gjennom en miljøvennlig prosess, og 70% av kraften som benyttes til produksjonen blir generert fra et solcelleanlegg. I tillegg er produktene:

  • Kaldpresset
  • 100% resirkulerbart
  • Helt uten avfall 

Vi sikrer kvalitet i alle ledd, og holder et hovedfokus på høy kundetilfredshet. Vi bistår deg gjerne i planleggingsfasen, slik at du får rett produkt til ditt rettverk. For et perfekt resultat kan vi skreddersy tilpassede løsninger til ditt behov. 

Hvem er Strekkmetall AS? 

Strekkmetall AS er et norskeid selskap, og en del av italienske Longhi Group. Vi er en totalleverandør av strekkmetall, og blant de største i både Norge og Europa. Du finner kontorene våre i Mandal og Italia. 

Våre tidligere referanser består blant annet av:

  • Varner i Asker
  • Follo Politihus
  • Scandic Portalen
  • Q42 i Kristiansand
  • Flesland Lufthavn

Vi leverer kun produkter som er sterke og pålitelige. Velger du oss som din totalleverandør, garanterer vi derfor et resultat som du blir fornøyd med. 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål til våre produkter. Med strekkmetall fra Strekkmetall AS får du et utradisjonelt og slitesterkt rekkverk.  

Nyttig informasjon:

Gjerder

Strekkmetallplater

Kontaktskjema