Filter

STANDARD

Ruller og ark i standard kommersiell tykkelse og dimensjoner. På forespørsel, til mål: ruller og emner, filtre og finprodukter. Masken er laget av ulike materialer: karbonstål, galvanisert karbonstål, rustfritt stål, aluminium, kobber, messing, titan og andre materialer.
Produktutvikling og målte produkter, med komponenter og detaljer.
Muligheten til å tilby tilpassede produkter er en av våre spesialiteter.

Ekstrem presisjon gjennom hele produksjonsprosessen; design, prototyping og industrialisering.
Hundrevis av dyktige prosesser og vårt høyt profesjonelle personale garanterer kundetilfredshet hver gang.

Opprettelsen av fiberelementer for tunge applikasjoner krever kompetanse, god kunnskap om hvilke materialer som skal brukes og god profesjonalitet i selve produksjonsprosessen.
Vi leverer ferdige produkter akkurat som du har utviklet og designet dem.
Hver detalj er perfekt produsert.

Den spesifikke kompetansen til hver vår-divisjon for lett konstruksjonsstål er en sikker garanti for kvaliteten på håndverket og presisjonen i hver ordre vi leverer, uansett hvor komplisert. En sertifisert organisasjon som garanterer kvalitetskontroll og forsyningsvolumer, med all kundestøtte som kan forventes fra et stort selskap som har betjent designere og byggherrer i mer enn sytti

FORSKJELLIGE TYPER FILTER

Strekkmetall kan produseres ved hjelp av ulike typer rustfritt stål, ideelt for å motstå høye temperaturer. Dette er et sterkt materiale som ikke rakner og opprettholder dermed alle dets geometriske og mekaniske egenskaper. Se fotogalleriet for å se noen utvalgte produkter laget med ulike typer strekkmetall for industrielle applikasjoner: matvareindustri, legemidler og bilindustrien, for å nevne noen få.
Her er bare noen få eksempler på filtrene som er utviklet for ulike industrielle applikasjoner. Strekkmetall aldri “rakner” og strukturen er fortsatt kompakt og stabil over tid. Dens geometriske og dimensjonale egenskaper blir aldri endret ved løsrivelse, som skjer med flettet nett eller stoffnett.

Strekkmetall-paneler er i samsvar med DIN 31000-(forebyggingsstandarder for ulykker). Laget av rustfritt stål: det ideelle hygieniske materialet, som tilfredstiller helsemyndighets tekniske spesifikasjoner. Standardstørrelser og spesialtilpassede løsninger tilgjengelig på forespørsel.

STORT SPEKTER AV MØNSTER OG STØRRELSER

De mest brukte materialer er karbonstål og rustfritt stål, da disse har den beste kjemiske og fysiske egenskaper for filter anvendelser. Galvanisert karbonstål og andre spesielle legeringer er også tilgjengelig.

Vi kan produsere produkter til kundens spesifikasjoner, inkludert montering av komponenter og detaljer.
Ingen fare for maskebrudd eller en endring i blenderåpningen når man klipper kantene.

Kommer i et stort spekter av mønster og størrelser. Fra “micro” med hull bare 60 mikrometer brede for filtrerings formål. Er billigere enn stanset metall, og så det er ingen avfall.

Vår samarbeids partner er en sertifisert produsent av strekkmetall og mikromaske for tungt industriell bruk i alle sektorer.
Visuell inspeksjon av strekkmetallet for rustmotstandstester utføres i en saltvannståke.
Laboratorieutstyr for å kontrollere blenderprosent av strekkmetallet.
Instrument for elektronisk gjenkjenning av råmaterialets kjemiske sammensetning.

MADE-TO-MEASURE

Industribedrifter bruker filtrene til å filtrere og skille en rekke forskjellige væsker, vann, luft, hydraulisk olje, gass, kjøling, smøremidler, for å nevne noen.

Strekkmetall tilbyr et godt utvalg av produkter og “made-to-measure” løsninger med garantert pålitelighet og topp kvalitet materialer, utviklet i nært samarbeid med kunden.

Kontroll over konfigurasjonen av maske og valg av materialer, betyr at du kan få riktig grad av filtrering, kjemiske og fysiske egenskaper, og mekanisk styrke for dine spesifikke behov for å optimalisere produksjonsprosessen.

LUFTFILTRE

Ren luft. I malings systemer må urenheter fjernes fra røyken ved å tvinge dette til å passere gjennom filtreringslag, inkludert noen med vårt strekkmetall. Takket være filtre montert i motorvogner, er luften vi puster fri for forurensende stoffer; strekkmetall er brukt til å støtte de interne filtreringslagene. I industrielle applikasjoner som bruker trykkluft, må luften holdes fri for de partiklene som kan kompromittere prosessoperasjonen.

FILTERRØR

Rent vann. Strekkmetall er uunnværlig når det gjelder å behandle en slik verdifull ressurs som vann. Avfalls- eller prosessvann må behandles ved hjelp av forskjellige trinn som mekanisk skiller eventuelle forurensende stoffer ved å fange dem i egnede strekkmetall masker. De bevegelige organene nedsenket i væskene, som pumper og andre roterende anordninger, er også beskyttet av filtre som er eksplisitt utviklet for deres tilsiktede bruk.

Materialer av høy kvalitet må brukes til å bygge flytende filtre som brukes i væskedynamiske og hydrauliske systemer. Disse må være egnet for formål og konfigureres for å motstå trykket av væskene som blir behandlet og høye temperaturer.

FILTERPANELER

Komponenter brukt til luftrensing og kondisjonering. Tilgjengeligheten av et nesten ubegrenset utvalg av strekkmetall og tilgjengeligheten av ulike typer utstyr og prosesser, betyr at vi kan lage alle typer filter som kan være påkrevd.

LAGVIS FILTRERINGSELEMENTER

Ved lagvis utvidede mesh filterelementer, som også kan roteres, kan filterelementer produseres med tilpassede egenskaper for å garantere ytelsen som kreves av den tekniske utformingen. Filtrering av “puter” kan også opprettes takket være anvendelsen

MIKROMASKER

Konfigurerbare og brukbare mikromasker basert på kundens design.

AKTIVT KARBONFILTER

Aktiv karbonbeholder i strekkmetall. For å fjerne lukt og luft urenheter.

AVTREKKSVIFTE FILTER

Ulike typer filterpaneler, tilgjengelige i forskjellige størrelser og former, for avtrekksdeksler. For tilpassede filtreringslag for å dekke dine spesifikke behov. Standardformater, eller på bestilling/ forespørsel. Uttrekksdeksler kan plasseres i industrielle kjøkken for å unngå at smørfett kommer i kontakt med varme og deretter brann. Hetter kan legges til sugesystemer for å utlufte gjenværende industriell behandling etter at alle forurensende stoffer har blitt eliminert.

KJØKKEN AVTREKKSVIFTE FILTER

Våre strekkmetall filterpaneler for industrielle avtrekksvifte er laget av 100% rustfritt stål, det mest pålitelige og hygieniske materialet mulig, som er i overensstemmelse med DIN 31000 ulykkesforebyggende standarder. Panelene er modulære og kan derfor monteres sammen.
Filterpaneler for kjøkkenviftehoder kan også tilpasses når det gjelder maskestørrelse, antall lag og trimmes/beskjæres.

FILTER FOR INDUSTRIELLE HETTER

Vi produserer filterpaneler for alle størrelser avtrekksdeksler som brukes i industrielle sugesystemer som kreves for å behandle prosessdamp og partikler i samsvar med gjeldende forskrifter for eliminering av skadelige stoffer.

KURVER OG BEHOLDERE

Kurver – Beholdere – Aktive karbonbeholdere – Sterilisatorer