Fasade

FARGE ER SPRÅK, FØLELSER OG UNDRING

Det endelige valget av farge gir prosjektene en særegen karakter; skinnende, skiftende farger, blendende eller avslappende farger; klassisk eller uvanlig, lys og skinnende eller matt. Den bulkede strekkmetall overflate og 3D utforming av detaljer skaper refleksjoner, gjennomsiktighetseffekter og små passasjer av lys. Det gir dybde av materialet, og styrker de elegante mønstre. Gir ekstra verdi til hvert prosjekt.

Strekkmetall tilbyr skreddersydde løsninger for arkitektur, fasader, monteringssystemer, bærende understell, tak systemer, designhjelp og hjelp i alle aspekter av prosjektet. Vi produserer prøver og mock-ups. Hurtig hengende systemer for å redusere kostnadene for installasjon.

FLERE SERIER

Strekkmetall er et produkt som består av et materiale med tusen effekter. Den tredimensjonale dybden og åpenhet, samtidig som man sikrer ventilasjon og belysning i forhold til regelverket. Det kan benyttes forskjellige materialer: karbonstål, rustfritt stål, Corten, kobber, etc. Spesielle utførelser som maling og iriserende effekter eller eloksering i ulike gylne toner, sølv, kobber-belagt og mer.

Hver bygning har sin spesielle karakter. De myke, elegante former er mulig med strekkmetall, og er garantert ikke å kle bygningen i et stivt skall. Valget av farger – enten konvensjonell eller dristig – strekker den visuelle effekten, som garanterer samtidig.

STIL-TECH-serien tilbyr et bredt spekter av strekkmetall former, materialer og farger. Perfekt for moderne, personlig kledning av små eller store flater.

PROTECH-serien tilbyr et bredt spekter av strekkmetall i aluminium, karbon stål og andre metaller. Skreddersydde størrelser kan lages på bestilling. Kan leveres lakkert med innendørs / utendørs maling, anodisert og med andre beskyttende overflate behandlinger.

ULTRA LIMITES-serien er eksklusiv med strekkmetall. Skreddersydde størrelser kan lages på bestilling. Kan leveres lakkert med innendørs / utendørs maling, anodisert og med andre beskyttende overflatebehandling.