Industri

PRODUSERT I ITALIA

Alle produkter produseres i ITALIA med rå materialer fra Europa, og er produsert for å møte dagens spesifikke regelverk om skadeforebygging og sikkerhet. Vi produserer tynnplater i strekkmetall med runde hull, 3mm og 5 mm, som erstatning for perforerte plater. Strekkmetall er mer anvendelig, da de i tillegg til å være miljøvennlige, har en luftåpning på inntil 60%.

Strekkmetall er et resultat av skjæring og kaldpressing av råmaterialene. Formen av bladene som brukes til å skjære metall, bestemmer formen og størrelsen på mønsteret. Ingen avfall. Det ferdige produktet har en kontinuerlig, robust struktur takket være fraværet av sømmer.

KVALITETSGARANTI

Mange typer materiale kan anvendes, forutsatt at de er egnet for dyp pressing: karbon stål, galvanisert karbonstål, rustfritt stål, aluminium, kobber, messing, titan, andre metall-legeringer og ikke-metalliske materialer.

Den spesifikke kompetansen som vi tilbyr, er en sikker garanti for kvaliteten på utførelse og presisjon av hver ordre vi leverer, uansett hvor kompleks den er.