Gjerder

Strekkmetall AS er totalleverandør av miljøvennlig strekkmetall som egner seg bra til gjerder, rekkverk og andre større prosjekter.

Er du nysgjerrig på hvordan våre produkter kan heve ditt neste byggeprosjekt? Vi tar gjerne en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg. Ellers kan du lese videre for inspirasjon og tips. 

Derfor bør du bruke strekkmetall

Det finnes mange gode grunner til å benytte strekkmetall til gjerder og andre konstruksjoner. Bærekraft, funksjonalitet og vedlikeholdsvennlig er bare noen av salgsmomentene som får både privatpersoner og industri til å velge våre materialer. 

Her er 5 gode grunner:

1. Robuste materialer

Strekkmetall er et slitesterkt materiale som kan brukes i konstruksjonen til bygg, rekkverk, gjerder og mer. Våre produkter er bygget på et innovativt konsept som sikrer optimal beskyttelse og funskjonelt design. 

2. Miljøvennlige produkter

Strekkmetall lages av nøye utvalgt materiale, som alle tilvirkes gjennom en miljøvennlig produksjon. Produktene er enkle å vedlikeholde, enkle å sette opp og å jobbe med, og resultatet blir et slitesterkt gjerde som varer i mange år.

3. Tilpassede materialer

Strekkmetall er i seg selv lett å forme og jobbe med, men det kommer også i et bredt utvalg av maskevidder, dimensjoner og format. Normalt leveres metallet i ubehandlet standardformat, men de kan også tilpasses og skreddersys til ditt spesifikke behov. Dermed kan du få tilpassede mønstre og dimensjoner som passer perfekt til ditt behov. 

4. Personlig estetikk

Strekkmetall til gjerder gir et utradisjonelt og moderne uttrykk, og passer like godt til boliger og kommersielle bygg til industrielle formål og kontorlokaler. Industrielle materialer er også en fin kontrast til grønne områder – med andre ord en perfekt måte å harmonisere uteplassen eller uteområder. For private gjerder får du passe mengde privatliv med en pen innramming. 

Våre produkter leveres i mange ulike og unike farger, og vi hjelper deg gjerne med å velge ut passende produkter til ditt formål.

5. Vedlikeholdsvennlige gjerder

Strekkmetall produseres av slitesterke materialer, noe som også gjør det svært vedlikeholdsvennlig. Velger du å bygge gjerde i strekkmetall slipper du å årlig vedlikehold i form av beising og maling. 

Les mer: Rekkverk 

Gjerdeloven 

Gjerdeloven regulerer gjerder mellom naboer og eiendommer. Skal du sette opp et rekkverk på ditt uteområde, er det viktig at du er nøye på hvilke grenser som faktisk tilhører din tomt. Gjerdeloven gjelder blant annetl høye gjerder, levegger, rekkverk og annen bebyggelse. 

Ser du at gjerdet ditt kan havne i strid med Gjerdeloven, er det viktig at du holder en åpen dialog med naboene dine. Det er nemlig mulig å avtale andre løsninger enn det som står i loven – så lenge det ikke går i strid med ufravikelige lover og vedtekter på området. 

Det finnes også en rekke andre lovbestemmelser knyttet til gjerder og gjerdehold. Vi anbefaler også at du forholder deg til Plan- og bygningsloven, da oppføring av skillevegger i visse tilfeller krever søknad og tillatelse fra kommunen. 

Gå for miljøvennlige gjerder

Alle våre produkter går gjennom en miljøvennlig prosess, og 70% av kraften som benyttes til produksjonen blir generert fra et solcelleanlegg. I tillegg er produktene:

  • Kaldpresset
  • 100% resirkulerbart
  • Helt uten avfall 

Vi sikrer kvalitet i alle ledd, og holder et hovedfokus på høy kundetilfredshet. Du kan alltid stole på at det du får av oss blir godt levert. 

Velg Strekkmetall AS

Strekkmetall AS er en totalleverandør av strekkmetall. Vi er blant de største leverandørene i både Norge og Europa. Hoevdkontor og produksjonshall holder til i Mandal og Italia. 

Vi leverer kun produkter som er sterke og pålitelige. Velger du oss som din totalleverandør, garanterer vi et resultat om du blir fornøyd med. Vi leverer produkter som er miljøvennlige, som kommer i smakfulle farger og utseende. 

Våre tidligere referanser består blant annet av..

  • Varner i Asker
  • Follo Politihus
  • Scandic Portalen
  • Q42 i Kristiansand
  • Flesland Lufthavn

… i tillegg til mange flere fornøyde kunder. 

Ta kontakt med oss i dag

Strekkmetall AS er et norskeid selskap og en del av italienske Longhi Group. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om våre produkter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss – vi bistår deg fra begynnelse til slutt, og sørger for at resultatet blir akkurat slik du ønsker det. 

Nyttig informasjon:

Rekkverk

Strekkmetallplater

Kontaktskjema